Zeeolifant
Zeeolifanten migreren op zoek naar voedsel, brengen maanden op zee door en duiken vaak diep om te foerageren. Ze keren in de winter terug naar hun kolonies om te paren en te bevallen. Hoewel zowel mannelijke als vrouwelijke zeeolifanten tijd op zee doorbrengen, verschillen hun migratieroutes en voedingsgewoonten: Mannetjes volgen een meer consistente route, terwijl vrouwtjes hun routes variëren op zoek naar bewegende prooi.
Voor het betalen
Beschikbare betaalmethoden en het eindtotaal staan bij het afrekenen.
Wanneer uw bestelling vertrekt
Houd rekening met verwerking en vervoer.
Standard Shipping: Verwerking (werkdagen) 0–1; Transport (werkdagen) 7–15.
Express Shipping: Verwerking (werkdagen) 0–1; Transport (werkdagen) 7–15.
Voorwaarden bekijkenEen terugbetaling vragen
Neem met uw bestelnummer contact op over terugbetaling.
Vraag vóór het retourneren naar de terugbetalingstermijn.
Voorwaarden bekijkenBezorgkosten
Controleer de kosten voor de bestemming en gekozen dienst.
Standard Shipping · Verenigde Staten: US$ 0,00
Express Shipping · Verenigde Staten: US$ 3,99
Voorwaarden bekijkenEen artikel retourneren
Controleer de voorwaarden voordat u iets terugstuurt.
Verenigde Staten · Retourtermijn (dagen na ontvangst): 30. Retourmethode: Per post. Retourkosten: Verkoper betaalt.
Voorwaarden bekijken